Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Terugblik: Hotspot

In de rubriek Hotspot neemt een local ons mee naar zijn of haar favoriete adresjes in een stad. We blikken terug op onze ontdekkingstocht door Antwerpen, Brugge en Kortrijk.


Hotspot Antwerpen

hilde-francqOnze lifestyleradar detecteert continu nieuwe, interessante en leuke hotspots. In Antwerpen nam Hilde Francq van trendagentschap Francq Colours ons mee naar een vier Leuke adresjes.

Hotspot Brugge

mathilde

In Brugge werden we op sleeptouw genomen door Mathilde Van Hoof. Mathilde studeerde journalistiek en liep stage bij Elle. Ze is dol op make-up en experimenteert al jaren met kwasten en kleurtjes. Mathilde deelt die passie op haar Youtubekanaal met tutorials, reviews en shoplogs. Ze wil geen exuberante looks laten zien, maar handige tips die haar kijkers gemakkelijk kunnen inspireren. Als echte Brugse is Mathilde de geknipte persoon om ons naar de leukste adresjes te leiden. Uit het ruime aanbod koos ze vier hotspots.

Hotspot Kortrijk

hotspot-kortrijk

In Kortrijk was onze gastvrouw Stephanie Ameel, de fashionista achter de blog Stephanista. Stephanie werkt in een reclamebureau en is daarnaast ook kleuren- en stijlconsulente. Ook op sociale media vindt ze vlot haar weg. Deze mode (en schoenen!) addict neemt ons op sleeptouw doorheen Kortrijk. We hielden halt in deze vier hotspots.

Hotspot Gent

Volgend weekend gaan we op stap in Gent. Daar hoor je binnenkort meer over!

Save

Save

Save