Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Hotspot Gent met Steven Mahieu

Voor de vierde reeks van Hotspot neemt stand-upcomedian Steven Mahieu ons op sleeptouw in zijn stad Gent. Het wordt een boeiende tocht gelardeerd met heel veel humor!


Steven Mahieu legde een gevarieerd parcours af. Na een opleiding elektromechanica koos hij voor een studie maatschappelijk werk in Gent. Steven werkte een tijdje als maatschappelijk assistent vooraleer hij zich fulltime op comedy concentreerde. Zoals zoveel West-Vlamingen verloor hij zijn hart aan Gent en bleef er ook na zijn studies plakken.

Steven is in volle voorbereiding voor z’n nieuwe zaalshow “Zonder filter” die begin volgend jaar in première gaat. Hij neemt ons mee naar de plaats waar ie graag schrijft aan z’n shows en afspreekt met collega’s. Je komt ook te weten wat z’n favoriete boekenwinkel is en waar hij graag een hapje gaat eten.

hotspot-1

img_1968

Een shopper kunnen we Steven allesbehalve noemen, maar soms moet het toch gebeuren. En zo belanden we in de eerste aflevering in een boetiek voor maatpakken. Verwacht je in ieder geval aan een resem oneliners, zoals deze: