Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Rodial breidt skincare-gamma uit

Tendens verwent: Speel vanaf zaterdag 22 oktober mee met onze Rodial-wedstrijd en maak kans op een pakket pas gelanceerde skincareproducten uit de Snake-range!


a4_snake-moisturiser-and-eye

Huidverzorgingsproducten die het effect van slangengif nabootsen, spiercontracties verminderen en zo voor een gladdere huid zorgen? Het klinkt speciaal, maar het is wel precies wat de Snake-lijn van Rodial doet. Rodial is een Brits skincaremerk uit het hogere gamma dat in 1999 opgericht werd door Maria Hatzistefanis. Maria woont in Groot-Brittannië, maar heeft Griekse roots. Rodi is Grieks voor granaatappel, een van de standaardbestanddelen van de producten. Maria werkte aanvankelijk als beautyournaliste tot ze een huidverzorgingslijn ontwikkelde als natuurlijk alternatief voor allerlei vormen van plastische chirurgie. Voor haar producten kiest ze opvallende namen zoals Bee Venom, Dragon’s Blood en dus ook het ‘Snake’-gamma.

maria-hatzistefanis

Maria is een graag geziene gaste op mode- en andere lifestyle-events. Ze mag op tal van beroemde fans rekenen, waaronder Ellie Goulding. De social media-kanalen van Maria zijn dan ook een leuke verzameling van partypics, maar ook van productnieuwtjes en workout-inspiratie. Maria leidt een druk zakenleven, maar weet er toch ook een gezonde levensstijl met veel sport op na te houden.

We all got the sheer dress memo…💋 #ootd #ootdshare #amberlebon #mrsrodial #erinoconnor #unicefhalloweenball

A photo posted by Maria Hatzistefanis (@mrsrodial) on

With @elliegoulding at the @temperleylondon show…💋 #elliegoulding #mrsrodial #temperleylondon #LFW

A photo posted by Maria Hatzistefanis (@mrsrodial) on

Onlangs lanceerde Maria twee nieuwe producten in het Snake-gamma van Rodial: de Snake Moisturiser O2 en de Snake Eye Cream O2. De moisturiser verstevigt en revitaliseert. Je huid krijgt er bovendien een frisse opkikker van. De moisturiser stimuleert celademhaling en vergroot het volume van de epidermis (de buitenste huidlaag) waardoor de huid meteen voller oogt. De SPF15 zonnefilter beschermt je tegen schadelijke UV A- en B-straling.

snakegroupnew-3

De Snake oogcrème (90€) bestaat uit een cocktail van verstevigende en revitaliserende actieve bestanddelen. De huidoogt strakker; fijne lijntjes en rimpels zijn dankzij de SYN®-akedipeptide minder zichtbaar. Het zuurstofdragend bestanddeel en Haloxyl™ geven de tere huid rond de ogen nieuwe energie, verstevigen en verminderen donkere kringen. Voor optimaal resultaat breng je de Snake oogcrème 2 keer per dag aan rond de ogen en onder de wenkbrauwen.

WIN! Wij mogen een dubbel pakket weggeven van deze nieuwe producten. Dus 2 maal de moisturiser en 2 keer de oogcrème. Je kunt dus niet alleen jezelf, maar ook een vriendin een plezier doen. Aanstaande zaterdag 22 oktober lanceren we de wedstrijd.
Volg ons op Instagram zodat je deze actie niet mist!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save