Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Upscale voetwerk

Terwijl een doorsnee mens de slippers weer voor een klein jaar moet opbergen, huppelen de modellen tijdens de modeweken vlotjes op luchtige stappers. Leuk voorbeeldje: de mega plateauschoenen van UGG.


ugg-x-preen-catwalk-show-ss17-_19_

UGG is vooral bekend van de knuffelzachte laarsjes; ideale buddies voor barre temperaturen. Maar het merk met Californische roots wil zich profileren als allround schoenenlabel.

Tijdens London Fashion Week zorgde UGG voor een opvallende samenwerking. De modellen flaneerden tijdens het defilé van Preen op de zomercollectie 2017 van het schoenenmerk. De kleurrijke silhouetten van het Britse modehuis vormden een leuk contrast met de zwarte en witte plateauschoenen. Een mega strik zorgt ervoor dat je op deze slippers of sandalen zeker niet onopgemerkt voorbijwandelt!

Save

Save

Save

Save

Save