Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tuesday glamourday

Waarom zou glamour enkel voorbehouden zijn aan het weekend? Op dinsdag fleuren we deze doordeweekse dag op met moois uit glamourland.


New York Fashion Week: Tommy Hilfiger

New York Fashion Week kan niet voorbijgaan zonder een wervelende passage van Tommy Hilfiger. Ook dit keer stelde hij niet teleur. Tommy schakelde zijn favoriete model Gigi Hadid in voor een capsulecollectie. Om die voor te stellen bouwde hij rond de catwalk een all american kermis compleet met frietjes, hotdogs en donuts.

Opvallend: de collectie is niet voor het volgende seizoen bedoeld, zoals meestal tijdens modeweken. Alle silhouetten waren tijdens de show met een simpele klik online al verkrijgbaar. Slimme businessman die Tommy!

 

Frontrow heel wat bekende gezichten zoals Doutzen Kroes, Olivia Palermo, Taylor Swift en F1-coureur Lewis Hamilton.

Filmfestival Venetië

In Venetië liep het 73ste filmfestival op z’n einde. Eén van de opgemerkte gasten was model Sistine Stallone, dochter van. Ze stal de show in een ontwerp van TWINSET Simona Barbieri. Sistine, wat sixtijns betekent, koos voor een lange satijnen jurk met hoge split.

 

 

Filmfestival Oostende

Ook dichter bij huis gonst het van de filmglamour. Cinefielen vinden nog tot 17 september een tweede thuis in Oostende. De openingsavond van het Filmfestival bracht naar goede gewoonte heel wat stijlvol volk bijeen. Zoals voedingsconsulente Sandra Bekkari.

#filmnoir #ffo #oostende

A photo posted by Nooit Meer Diëten (@sandrabekkari) on

Globetrotters Dries en Yuri zie je meestal samen, helaas lag de eerste ziek in bed. Yuri zocht soelaas in het gezelschap van een vrouwelijke squad vol it-girls.

 

 

Als je niets wilt missen van het Filmfestival Oostende dan zit je goed bij de collega’s van Focus & WTV. Tot 16 september word je met Filmcafé getrakteerd op filmtips en boeiende babbels met acteurs, regisseurs en producenten. Zoals Nic Balthazar die zijn nieuwe film “Everybody Happy” voorstelt en Nathalie Teirlinck die haar langspeeldebuut “Le passé devant nous” lanceert.

ffo

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save