Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Pikant najaar met Chantal Thomass

De Franse lingerieontwerpster Chantal Thomass tekent dit seizoen voor 2 opvallende samenwerkingen.


damart-en-ct-model-10

Vanaf 7 november ligt haar capsulecollectie voor Damart in de winkel. Ze ging aan de slag met Thermolactyl. Deze vezel is hét handelsmerk van de modeketen. Chantal Thomass verpakte de warme vezel in een prachtig glamourkleedje.

Foto’s: Damart

De Française is dit seizoen ook artistiek directrice van de Crazy Horse. Het Parijse cabaret bestaat 65 jaar. Een verjaardag die 3 maanden lang gevierd wordt. Chantal Thomass kleedt naast de danseressen ook de ruimtes aan. Je kan het glamoureuze resultaat gaan bekijken van 5 oktober tot en met 31 december in de Crazy Horse in Parijs. Dit filmpje geeft alvast een prikkelend voorsmaakje!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save