Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Herfstfavorieten: Stephanie Ameel

Ook al genieten we liefst zo lang mogelijk van de laatste restjes zomer, toch kunnen we het niet laten om ook naar het volgende modeseizoen te lonken. Vandaag snuisteren we in de nieuwe collecties aan de hand van de favorieten van Stephanie Ameel, de fashionlover achter de blog Stephanista.


img_0505

Stephanie runt naast haar job als account executive voor een reclamebureau ook al een tijdje een blog. “Ik schrijf over alles wat me interesseert, met de klemtoon op mode: nieuwe trends, outfits samenstellen, nieuwe hotspots, enz… “

Tijdens het zonovergoten event naar aanleiding van 21 jaar Tendens koos Stephanie voor een stijlvolle bloemenjurk. Kwestie van nog optimaal genieten van de prachtige nazomer. Maar Stephanie heeft ondertussen ook haar herfstfavorieten al op een rijtje gezet:

“Het is leuk dat er verschillende stijlen blijven, want ik combineer graag. Velvet komt er aan en pailletten zie ik ook nog. Hemdjurkjes en de culotte zitten nog steeds in de collecties. Die blijvers zijn tof voor de portemonnee!”

Op basis van de favorieten van Stephanie gingen we op zoek naar enkele najaarstoppers. Welke kies jij?

Fotocredits: Primark (1) – Marciano Guess (2 & 3)

FFFotoSave

Save

Fotocredits: Maison Scotch – Fred Perry Authentic – & Other Stories

 

Fotocredits: Xandres (1) – Patrizia Pepe (2 & 3)

Fotocredits: Karl Lagerfeld – Liu Jo – Love Stories

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save