Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

WEDSTRIJD: Win het boek “Power” van Claudia Van Avermaet!

Claudia Van Avermaet zocht naar meer balans in haar leven. Die zoektocht resulteerde in het boek ‘Power’. Dankzij Tendens maak je kans op het boek!


Claudia Van Avermaet zocht naar meer balans in haar leven. Die zoektocht resulteerde in het boek ‘Power’. Daarin geeft ze tips voor meer energie zodat je beter kan omgaan met stress en emoties.

>> Hier kom je meer te weten over de filosofie van Claudia! >>

Meedoen aan de wedstrijd kan via onze Instagramaccount.

Om deel te nemen doe je het volgende:

  1. Open Instagram op je smartphone en zoek onze account @tendens.tv
  2. Like onze post over deze wedstrijd
  3. Volg @tendens.tv
  4. Volg @claudiavanavermaet
  5. Tag in de comments twee vrienden wie je ook een plezier zou doen met deze wedstrijd. Belangrijk is om geen celebrities of fake profielen te taggen!
  6. Deelnemen kan tot en met woensdag 31/8/2016 om 23:55u.
  7. We maken de winnaar bekend op vrijdag 2 september in een comment op deze foto.

Deze wedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram.

Veel succes!

Win het boek van “Power” van Claudia Van Avermaet! Claudia Van Avermaet zocht naar meer balans in haar leven. Die zoektocht resulteerde in het boek ‘Power’. Daarin geeft ze tips voor meer energie zodat je beter kan omgaan met stress en emoties. Wil je kans maken op dit boek vol tips voor een energiek leven? Om deel te nemen doe je het volgende: 1. Like deze post 2. Volg @tendens.tv 3. Volg @claudiavanavermaet 4. Tag in de comments twee vrienden wie je ook een plezier zou doen met deze wedstrijd. Belangrijk is om geen celebrities of fake profielen te taggen! 5. Deelnemen kan tot en met woensdag 31/8/2016 om 23:55u. 6. We maken de winnaar bekend op vrijdag 2 september in een comment op deze foto. Deze wedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram. Veel succes! Ps: Bekijk ook de reportage op tendens.tv!

Een foto die is geplaatst door Tendens.tv (@tendens.tv) op