Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Meer power, minder stress

Claudia Van Avermaet zocht naar meer balans in haar leven. Die zoektocht resulteerde in het boek ‘Power’.


Daarin geeft de zus van wielrenner Greg tips voor meer energie zodat je beter kan omgaan met stress en emoties.

Claudia is Kundalini yogadocente, natuurvoedingsdeskundige en mindfulnesstrainer. Ze bundelde al deze kennis in haar boek. We gingen langs bij Claudia voor een inspirerende babbel.

Claudia

IMG_4178

Claudia Van Avermaet

Volg ons op Instagram om kans te maken op een exemplaar van “Power”!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Win het boek van “Power” van Claudia Van Avermaet! Claudia Van Avermaet zocht naar meer balans in haar leven. Die zoektocht resulteerde in het boek ‘Power’. Daarin geeft ze tips voor meer energie zodat je beter kan omgaan met stress en emoties. Wil je kans maken op dit boek vol tips voor een energiek leven? Om deel te nemen doe je het volgende: 1️⃣ Like deze post 2️⃣ Volg @tendens.tv 3️⃣ Volg @claudiavanavermaet 4️⃣ Tag in de comments twee vrienden wie je ook een plezier zou doen met deze wedstrijd. Belangrijk is om geen celebrities of fake profielen te taggen! ❗️Deelnemen kan tot en met woensdag 31/8/2016 om 23:55u. ❗️We maken de winnaar bekend op vrijdag 2 september in een comment op deze foto. ❗️Deze wedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram. 👍 Veel succes! Ps: Bekijk ook de reportage op tendens.tv!

A photo posted by Tendens.tv (@tendens.tv) on

Save