Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Emma Gelaude lanceert nieuw platform

Na bijna tien jaar bloggen op MyFashionBlog vond Emma Gelaude het tijd voor een nieuwe wending. Op EmmaGelaude.com lanceerde ze onlangs een nieuw platform.


Met haar modeblog was Emma Gelaude in 2007 een early adoptor. Toen fungeerde de blog vooral als een hulpmiddel om credibiliteit op te bouwen als styliste en personal shoppper. Nu, bijna een decennium later, is  bloggen voor Emma een business op zich geworden. Ook persoonlijk is ze sterk veranderd.  Vandaar haar beslissing om met een blogazine te starten: een online magazine vol stylingtips, inspirerende artikels, interviews en een shop. Tijdens de voorstelling van haar capsulecollectie voor Diamanti Per Tutti introduceerde Emma ook haar nieuwe platform.