Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Be my GÄST

Koken, mensen ontvangen, gezelligheid creëren in een mooie setting,…: is het helemaal je ding? Dan is dit tijdelijke appartement in Brussel ongetwijfeld iets voor jou.


In oktober opent IKEA een tijdelijk appartement met de klinkende naam GÄST (Zweeds voor gast). GÄST staat voor de kunst van het ontvangen, het plezier om leuke momenten te delen met vrienden, te genieten van een heerlijk etentje en een avond vol verrassingen.

Deze inspiratievolle plek kan misschien zelfs eventjes van jou en je genodigden zijn. Tot en met 8 september kan je je inschrijven via de webite van IKEA. Zo maak je kans om een etentje te mogen organiseren in het GÄST-appartement. Ergens in oktober ontvang je voor 1 avond de sleutel tot het stulpje. De boodschappen voor het feestje zullen al klaarstaan en, nog beter, je hoeft niet op te ruimen achteraf! Voor meer info over de wedstrijd kan je hier terecht.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save