Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Fancy beach fashion

Een nieuwe Belgische beachcollectie, prachtig weer en een dito locatie: drie zeer goede redenen voor ons om naar de kust af te zakken!


Ocean Couture cover

Het gebeurt niet iedere dag dat we kunnen kennismaken met een gloednieuw Belgisch swimwearlabel. Katerina Verschuren is de dame achter Ocean Couture en Shark Couture: respectievelijk voor de dames en voor de heren, zowel voor jezelf als je mini-me. De collecties beleven dit seizoen hun vuurdoop en met succes! Katerina mag haar label al laten zien in exclusieve buitenlandse clubs zoals Nikki Beach in Mallorca. En ze kan ook uit bekende hoek op de nodige support rekenen. Inge Moerenhout nam één van de badpakken al mee tijdens een cruise. Zowel Tanja Dexters als haar dochtertje Valentina waren meteen verkocht toen ze het merk vorige zaterdag leerden kennen. Ook wij waren erbij toen Katerina een defilé organiseerde in de club Monroe Beach op het strand van Knokke.

Ocean Couture 2 Ocean Couture 4 Ocean Couture 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Ocean Couture 3 Ocean Couture 6

Ocean Couture Salon du Zoute

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kan Ocean Couture onder andere shoppen in de Knokse pop-up store ‘Le Comptoir des Créateurs’ op de Lippenslaan waar een aantal exclusieve Belgische labels worden verkocht. Meer info.

Save

Save