Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Collectie voor topwijven

Een grappig idee dat in een mum van tijd uitgroeide tot een heuse collectie, een hype en nu ook een eigen pop-upshop: voor de Oostendse ontwerpster Fleur Sabbe gaat het razendsnel!


T-shirts en sweaters met opschriften zijn in en die van Fleur vallen zeker op. Pas enkele maanden geleden liet ze haar eerste ontwerpen zien aan vriendinnen. Die waren meteen wild van de Topwijf-shirts. Ondertussen breidde de collectie uit met andere ontwerpen en allerlei lifestylespulletjes zoals koffiebekers en gsm-hoesjes.

IMG_5249

Fleur opende onlangs een zomerse pop-up in Oostende. Naast haar eigen collectie verkoopt ze ook een aantal andere Belgische labels. Tijdens de openingsavond kwamen heel wat fashionista’s snuffelen in het boetiekje, waaronder de Oostendse Pauline van de blog A Fashion Taste. Zij vindt het fijn dat het shoppingaanbod in haar stad steeds gevarieerder wordt: “Vroeger had je hier enkel de grote ketens, maar nu zijn er meer en meer leuke fashionwinkeltjes.”

IMG_5240

De pop-up van Fleur is open tot eind augustus, op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11 tot 18 uur en op zondag van 13 tot 18 uur.

 

Save

Save