Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Aperitief in zuiderse stijl

Zuiders aperitieven met typische drankjes en aangepaste hapjes? Dat kan momenteel in Gent!


De Italianen en Spanjaarden hebben een bruisende cultuur op het vlak van aperitieven. Na het werk komen ze samen voor drankjes en vers gemaakte hapjes. Die zuiderse sfeer vind je momenteel ook op de Oude Beestenmarkt in Gent. Caffé Torino is de eerste Belgische vermuteria. Vermout is een kruidige versterkte wijn met een bitterzoete toets. De vermout wordt verwerkt in cocktails zoals de negroni. Martini, één van de bekendste producenten van vermout, houdt Caffè Torino in Gent open tot 24/7. Daarna verhuist de pop-up naar andere grote steden in het buitenland.

Hapje Meisje Bartender

Save

Save

Save

Save

Save

Save