Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Juwelen met een verhaal

Emma Gelaude werd vorig jaar mama van Jackie Rio. Een wolk van een baby en dé inspiratiebron voor Emma’s eigen juwelencollectie.


1592530

Emma werkte samen met het Antwerpse label Diamanti Per Tutti. Ze liet zich voor haar capsulecollectie niet alleen inspireren door de kleine Jackie Rio, maar ook door een oude traditie, de gourmet: een armbandje met de naam van de baby erin gegraveerd.

belmodo-emma-gelaude-dpt-1_667_500_89_s

Kleine kindjes en juwelen zijn natuurlijk niet de meest handige combo, dus blijft zo’n mooi armbandje meestal in het doosje liggen. Een beetje jammer, volgens Emma: “Dus ik dacht: laten we dit gourmet verwerken in een juweel dat de moeder kan dragen. Om het ook iets speels te geven heb ik acht bedelsymbooltjes ontworpen. Ieder symbooltje is een metafoor voor een mijlpaal: van het eerste tandje, woordje en stapje tot het vertrek uit het ouderlijke nest. Deze symbolen kan je chronologisch bevestigen aan de ketting als bedel.”

IMG_5079

De geboorte van de juwelencollectie werd gevierd met een feestje in het RAS (Restaurant aan de Stroom) in Antwerpen. Onder de genodigden diverse lifestylejournalisten, Paulien van de blog Polienne en Isabel en Katleen van M Word Mag, een online inspiratiemagazine voor jonge mama’s.

Hello new charm #DiamantiPerTutti #LoveLifecollection by @emmagelaude #Belmodo @belmodoredactie #jewels #charm #bling #instamood #

A photo posted by Isabelle Leempoels (@isabelle_leempoels) on

 

Het RAS is op zich al een spectaculaire locatie. Zeker als je van het dakterras kan genieten in een warm avondzonnetje. Het zachte licht was een zegen voor onze cameraman. Scroll naar beneden voor de video en geniet mee!

IMG_5074

IMG_5077

 

IMG_5068 IMG_5071 IMG_5076

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save