Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Iedereen op de yogamat

Yoga is goed voor lichaam en geest. Wie weinig tijd heeft, kan thuis een matje uitrollen. Maar ook met een stoel kan je aan yoga doen!


IMG_5078

Op 21 juni is het Internationale Yogadag, een initiatief van de Verenigde Naties dat plaatsvindt in meer dan 170 landen. Ook in België organiseren tal van yogascholen gratis lessen.

De laatste jaren vinden meer en meer mensen de weg naar de yogamat, omdat het naast de fysieke workout ook de geest tot rust brengt. Heb je weinig tijd? Dan kan je poses ook leren via internet. Keuze genoeg op Youtube of op een persoonlijk platform. Zoals dat van Evy Gruyaert. Zij lanceerde vorig jaar haar eigen online lessenreeks Yoga met Evy. Evy deelt deelt haar eigen enthousiasme en werkt samen met ervaren yogadocenten. Ze bracht ook een boek uit met praktische sessies, meer dan 85 poses en heel wat achtergrondinfo.

Yoga met Evy

Ook Jozefien Scheepers runt een persoonlijk yogaknaal, Yoga Time. De gediplomeerde yogalerares geeft daarnaast persoonlijke workshops, maar wil dat mensen yoga op een gemakkelijke manier in hun leven kunnen integreren. En met het internet gaat dat natuurlijk vlotjes. Eén van de nieuwste onderdelen op Jozefiens site is “Yoga at your desk”. Ze laat een reeks oefeningen zien waarvoor je niet meer nodig hebt dan een stoel. Handig voor een powerbreak tijdens de werkuren! Hier kan je gratis één van de lessen uitproberen.

e252f196-81ee-415e-99b0-1fabaa1fff83
55738305-a858-48ae-b7b3-82111574fa55

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save