Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Make-up op maat

Als je verslingerd bent aan de make-overprogramma’s van Jani Kazaltzis, dan heb je vast ook al visagiste Angelique Vandewinkel in beeld gezien.


IMG_8127

Angelique en de stylist werken niet alleen al jaren samen, maar zijn vooral goede vrienden. Ook heel wat bv’s laten zich graag maquilleren door Angelique. Via Evy Gruyaert leerde ze de producten van Jane Iredale kennen. Angelique stelde twee pakketjes samen met haar favorieteten van het merk. De pakketjes werden voorgesteld tijdens een feestje in Antwerpen. Uiteraard in het gezelschap van Jani en heel wat bevriende bv’s.

IMG_8147

 

IMG_8122

Nog enkele tips van Angelique:

Make-up vanaf 30: “Vanaf 30 wordt de huid minder strak en zijn vrouwen vaak vermoeid: ze hebben jonge kinderen, werken hard,… Dan is het heel belangrijk dat je je huid onder de ogen oplicht en een concealer gebruikt. Ook een beetje fond de teint is een must. Veel vrouwen zijn bang om foundation aan te brengen, maar gebruiken wel veel potlood. Als je dan de huid onder de ogen niet oplicht, zie je er nóg vermoeider uit. Met een foundation en concealer oogt de huid frisser. Dan nog een beetje mascara, wenkbrauwen bijwerken, wat blush en gloss. Met een klein beetje make-up geef je je gezicht weer die sprankel van toen je 25 was.

Bronzer: Vrouwen denken soms dat je met wat poeder rechtstreeks op je huid een frisse look geeft aan je gezicht. Maar dat komt net onnatuurljk over. Gebruik bronzer dus steeds bovenop een fond de teint. Bronzer dient om een accent in je gezicht te leggen. Je kunt het gebruiken als blush op of onder de jukbeenderen. Het kan ook op de neusbrug,  hals en decolleté.

IMG_8148

 

Save