Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Emma X Music

Vanaf deze week neemt Emma Gelaude je vier weken lang mee in haar wonderlijke modewereld! De fashionista geeft tal van persoonlijke stylingtips en deelt interessante online adresjes.


IMG_3200
Emma Gelaude is bekend als Gents ondernemer en fashionista. Sinds 2007 runt ze haar eigen modebusiness. Met My Fashion Blog, lanceerde ze de eerste Belgische modeblog en ze is de officiële guestblogger van Marie Claire. Daarnaast richtte Emma een personal styling agentschap op en ze wordt regelmatig geboekt als fashion consultant door merken en grote winkelpunten.

Niemand minder dan Karl Lagerfeld regrammde 1 van haar foto’s op Instagram en L’Officiël noemt haar de Belgische it-girl.

Fashion & Music

Iedere aflevering van Emma wordt gekoppeld aan een bepaald thema. Deze week is dat #FASHIONxMUSIC. Voel je de eerste zomerkriebels al? Fijn, want Emma heeft heel wat tips voor je festivaloutfit! Wist je trouwens dat Marie Matie, die de outfits laat zien, de jongste zus is van Emma?

Emma praat ook met boeiende gasten over mode en andere passies. In de eerste aflevering is dat Laurence Morel. Ze werkte lange tijd voor Chanel en heeft momenteel een eigen t-shirt- en sweaterlabel, Superfox. Laurence is ook één van de initiatienemers van Knokke Fashion Weekend, dat loopt van 11 tot en met 13 maart. Emma host daar trouwens haar eigenste pool party op een exclusieve locatie!

IMG_3195

Ben je klaar voor de eerste aflevering van Emma? Sit back, relax, enjoy and be fashionably inspired!