Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tendens Wonen infoavond

De voorbije jaren is heel wat veranderd in de bouwwereld. Onzekerheid over de woonbonus en de Vlaamse Renovatiepremie, enkele belastingverminderingen en premies voor energiebesparende maatregelen werden afgeschaft…


Maar het blijft nog steeds interessant om te (ver)bouwen in 2016? Er zijn nog steeds verschillende premies en ondersteunende maatregelen maar vooral de hypothecaire rentevoeten blijven laag. Succesvol bouwen of verbouwen heeft bovendien vaak te maken een goede voorbereiding. Heel wat weetjes kunnen het u veel makkelijker maken.

Een avond vol interessante (ver)bouwinformatie

Bent u een toekomstig bouwer of verbouwer? Hoog tijd dus om u te informeren! We nodigen u dan graag uit op de nieuwe editie van de Tendens Wonen Infoavond. Op vrijdagavond 12 februari ontvangt Mieke Dumont, nieuwsanker van Focus & WTV, verschillende experts die u zullen verrassen met nuttige tips en weetjes.

  • Hoe laat ik mij bij de aankoop van een woning of stuk bouwgrond niet strikken?
  • Hoe kan ik mijn fiscaal voordeel optimaliseren?
  • Hoe kies ik het beste woonkrediet?
  • Kan ik nog genieten van de woonbonus?
  • Welke premies zijn van toepassing bij energiebesparende maatregelen?
  • Wat doet de architect?

Neem deel aan de Tendens Wonen Infoavond en bezoek GRATIS de Bouwbeurs van Roeselare op vrijdag 12 februari. En op het einde van de avond ontvangt iedere aanwezige een info-pakket.

Inschrijven is verplicht

U dient zich vooraf in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail die u toegang geeft tot de beurs en infoavond. Inschrijven kan hier!