Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kletskoppen: Behind the scenes

Kletskoppen, dat zijn van die vederlichte, krokante koekjes. Heerlijk, inderdaad! Maar ook de gelijknamige Tendens-rubriek is om van te smullen!


Voor het tweede jaar op rij trakteren we je op de lekkerste inspiratie. Dat doen we niet alleen. Enkele bekende fijnproevers delen hun favoriete recepten. De IJslandse Dagny Ros (bekend van haar kookboek Easy Iceland) en Joost Van Hyfte (stand-up comedian met een culinaire achtergrond) passeerden al de revue. Hun recepten kan je hier terugvinden. Justine De Jonckheere is deze week onze gast en Johan Terryn heb je nog te goed! Ondertussen geven we je graag een blik achter de schermen van de opnames.

Set up

Monitor

Dagny

Dagny 4

Justine De Jonckheere

Mise en place

Johan Terryn