Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Spektakel in Verona – Foto’s

Of we even heen en weer wilden reizen naar Verona voor de show van lingeriemerk Intimissimi? Dat hoefden ze ons geen twee keer te vragen! Het werd een blitzbezoek, maar toch kwamen we naar huis met een pak mooie beeldjes.


Verona Sightseeing

Arena di Verona Sun 2

Verona arena pano

De show van Intimissimi was een waar spektakel met mode, ijsschaatsen, live muziek en zang. De locatie was niet van de minste. De arena van Verona is een Romeins amfitheater met een akoestiek die zich perfect leent voor grootste muzikale shows.

Verona Intimissimi make-up

De make-up gebeurde door M.A.C. De make-upartiesten moesten dit keer geen modellen maquilleren, maar schaatsers. Waterproof make-up was dus een must!

De ijsschaatsshow werd drie avonden op rij opgevoerd op een indrukwekkend schaatspodium dat een nauwgezet onderhoud vroeg. Verona arena pano 2

Verona Intimissimi prep

De kleurrijke kostuums werden ontworpen door Patricia Field. De New Yorkse ontwerpster is ook bekend als de styliste van Sex and the City. De flamboyante verschijning nam in de namiddag tijd voor een hele reeks interviews. Hier poseert ze met een Belgische journaliste van Marie-Claire.

Patricia Field Marie Claire

Patricia Field interview

Ook Dries en Yuri maakten deel uit van de Belgische delegatie. Het bekende duo werkt aan een nieuw boek over onvoorbereid op reis gaan en je laten leiden door tips van locals.

Verona Dries Yuri

De ijsschaatsshow werd voorafgegaan door een rode loper-event met schaatsers, bloggers, modellen en andere celebrities uit alle uithoeken van de wereld. De dames gingen creatief aan de slag met de lingerie van Intimissimi, zoals de blonde Grazi Massafera, een superster in Brazillië. Ook de Amerikaanse Carol Alt, één van de allereerste supermodellen, liet zich van haar beste kant zien.

Intimissimi rode loper Grazi Massafera

Intimissimi Rode loper Carol Alt

Dries en Yuri trokken hun mooiste pak uit de kast. Vlaamse blogster en model Lima Che (links) van Lima’s Wardrobe bewees dat je met sexy lingerie en een zwart jasje zowel pittig als stijlvol uit de hoek kan komen. Julie Vanlommel van Bible of fashion koos voor een elegante, casual stijl.

Intimissimi Rode Loper

Intimissimi Rode Loper 2

Het spektakel zelf duurde twee uur, waarvan geen minuut verveelde. Uitbundige passages, ingetogen momenten, opera en popmuziek van Ellie Goulding wisselden elkaar in een razend tempo af.

Verona Intimissimi 2

Verona Intimissimi 3

Verona Intimissimi opera

Verona Intimissimi 4

Verona Intimissimi finale

Klik hier voor het videoverslag van Intimissimi on Ice!