Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Spielerei

Gezellig in een kring zitten en een spelletje spelen: doe jij het nog wel eens?


Dan ben je niet de enige! Zelfs in tijden van virtueel vertier zijn bordspelen nog steeds immens populair. Het evenement Spiel in het Duitse Essen is wereldwijd de grootste consumentenbeurs voor bord- en kaartspelen.

Ruim 160.000 professionals en liefhebbers bezochten het evenement. Meer dan 900 exposanten stelden hun nieuwste spelen voor.

Ontwikkelaars maken dankbaar gebruik van nieuwe technieken, maar soms gaat de geschiedenis van spelen eeuwenlang terug in de tijd. Zoals dit spel dat oorspronkelijk teruggevonden werd in de piramiden.

IMG_5715

 

Spiel is ook een ontmoetingsplaats. Bezoekers die elkaar zelfs niet kennen scharen zich rond de tafel en testen nieuwigheden uit. Spiel pakt dit jaar uit met ruim 1.000 releases en wereldpremières. Voor de echte liefhebber de ideale gelegenheid om spelletjes te testen die in eigen land vaak nog niet uit zijn.

IMG_5667


IMG_5674
IMG_5668

IMG_5690