Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

20 Tendens-kijkers maken eigen tafeldecoratie

Droom je nu al van een stemmige kerstversiering? Dankzij Van der Vennet en Tendens mochten dit weekend 20 Tendens-kijkers de handen uit de mouwen steken voor een workshop tafeldecoratie.


Groothandel Van der Vennet is reeds meer dan 25 jaar de trendsetter op het gebied van decoratiematerialen en bloemisterij-artikelen. De grootste troef is het héél uitgebreide assortiment met meer dan 30.000 artikelen.
Elk jaar, elk seizoen, elke dag zelfs komen er nieuwe decoratiematerialen op de markt. De internationale trends veranderen razendsnel. Van der Vennet speelt daar voortdurend op in met nieuwe en frisse ideeën, concepten en producten.

Van der Vennet en Focus & WTV nodigden dit weekend enkele Tendens-kijkers uit op een unieke beleving. 20 kijkers kregen een rondleiding doorheen de kerstdecoratie. Ervaren stilisten gaven duiding bij de laatste trends. Onder begeleiding mochten de winnaars hun eigen tafeldecoratie creëren.

>> Bekijk alle foto’s op onze Facebookpagina!

DSC08408 DSC08401 DSC08384 DSC08375 DSC08351 DSC08342 DSC08423 DSC08465