Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tendens Vernieuwt

Het televisieprogramma Tendens is een icoon in lifestyleland. Al 20 jaar worden de kijkers van diverse regionale tv-zenders geïnspireerd door talloze smaakvolle reportages. We zijn klaar voor de volgende 20 jaar met een compleet nieuw format!


Onze 20ste verjaardag vieren we vanaf 12 september met een compleet nieuwe grafiek. Ook inhoudelijk verandert er heel wat. Het programma krijgt een jongere opbouw en stijl. We lanceren nieuwe rubrieken, zoals Men Talk waarin mannen van de wereld hun ongezouten mening geven over lifestyleonderwerpen.

Online wordt het merk Tendens nog sterker in de verf gezet. Onder andere met een fris design en een ruimer content-aanbod voor de website. Uiteraard is dit alles aangepast aan de mobiele gebruiker.

Ook op het vlak van social media leveren we sterke inspanningen met de lancering van een Instagram-account en een extra impuls voor de Facebookpagina.

Benieuwd? Wij laten jou met trots een eerste glimp zien van het vernieuwde Tendens, in het stijlfilmpje hieronder.

Vanaf nu zaterdag kunt u op Focus & WTV naar Tendens kijken vanaf zaterdag 12u tot zondagnamiddag 17u. Op zaterdagavond (vanaf 18u) wordt in onze lus enkel het programma Tendens uitgezonden. Wij zorgen hierdoor voor een duidelijke vaste afspraak met ons lifestyle-minnend publiek.