Le Freak C’est Tutu Chic

Girly girl alert! Goed nieuws als je houdt van instaproof outfits en shakes!

Freya Poppe, bekend van de Vijf-tv reality show Pink Ambition, opent een candylicious pop-up in Knokke. In de pop-up kan je niet enkel de Tutu Chic collectie shoppen, maar ook genieten van overheerlijke Tutu Chic Freak Shakes! Een streling voor het oog én voor de smaakpapillen dus. De shakes zien er groot, flashy en glamoueus uit. Ze worden rijkelijk afgewerkt met slagroom, macarons, donuts, marshmallows en nog andere lekkernijen. Niet meteen goed voor de lijn, maar wel voor je Instagram feed. De bediening gebeurt door de echte Tutu Chic dolls waaronder Lenty Frans, Jill de Greef en Lotte Feyen.

De shakes passen volledig bij de nieuwe collectie. Tutu Chic staat namelijk bekend voor kleurrijke dameskleding van topkwaliteit. Veel roze, veel bling bling, kleding voor the real girly girls! De collectie ziet er dan ook uit om op te eten. Er wordt onder andere gewerkt met snoepjes-, strikjes-, bollen-, donut- en bloemenprint.

De pop-up is open sinds zaterdag. Door de ligging en het grote terras wordt het de absolute place to be deze zomer. Vanaf augustus kan je er bovendien ook terecht om in primeur de nieuwe wintercollectie te ontdekken. De ‘Le Freak C’est Tutu Chic’ pop-up store is te vinden op de dijk van Knokke naast crèmerie De La Poste.