Droomplekje aan de Franse Rivièra

Van bouwvallige cabine tot stijlvol vakantiehuisje: hier zouden wij wel kunnen ontspannen!

Mogen we je even laten dromen van een reisje naar de Franse Rivièra? Bij het zien van deze prachtige vakantiecabine ga je garandeerd al een beetje in zenmodus!

Architecten Emil Humbert en Christophe Poyet van Humbert & Poyet kregen de opdracht een bouwvallige cabine te renoveren. Het werd een complete transformatie. Het eindresultaat ziet er niet alleen prachtig  uit, maar is ook een mooi staaltje van slimme inrichting op een relatief kleine ruimte. De architecten moesten op de begane grond binnen zo’n 48m² tekenen. Op de eerste verdieping hebben ze twee slaapkamers voorzien. De meeste meubelen werden op maat gemaakt. Met veel wittinten, ruimtes met zeezicht en goed geplaatste spiegels oogt het interieur ruim en rustgevend.

Op het terras van 3m² passen loungezetels, hangmat en zelfs een piano!

Foto’s: Francis Amiand.

Save

Save

Save